Bloggers

Er zijn veel leuke blogs en bloggers online. Hier deel ik een paar van mijn favorieten. Deze bloggers schrijven leuke stukken en reageren vaak ook heel leuk op reacties! En dat vind ik altijd heel erg leuk.

Bianca Magielse – Persoonlijke blog van een computerheks – Bianca

Bianca is één van de eerste bloggers die ik al snel vaker ging lezen. Zij schrijft over 40+ zijn, maar eigenlijk schrijft ze gewoon over wat ze doet en meemaakt. Een no-nonsense stijl waar ik wel van hou. En ze heeft zeker een spiritueel randje.

My Pink Fairytale – Rowan

Rowan is nog nét geen 20, maar schrijft ontzettend leuk over wat ze nog wil doen, en zien, en wat ze al gedaan heeft. Eén van de weinige jongere bloggers die het niet over de buitenkant heeft, maar over ervaringen en avontuur. En boeken.

Oog op de Toekomst – Marcia

Marcia is dol op boeken: dystopisch, romantisch en/of klassiek. Maar ze schrijft ook over films en het schijnt dat ze ook wel eens een bordspel speelt.

Hallo Sunny – Sunny Mama

Geen mama-blog, maar wel een blog van een mama. Sunny Mama schrijft over van alles, en heeft vaak ook en vrolijke toon.

Choose Beautiful – Jeapiebel

Jeapiebel houdt van make up, en probeert op haar blog vaak verschillende dingen uit. Wat ik leuk vind aan haar blog, en ik ben geen fan van beauty-blogs, is dat dit een beauty-plus blog is. Het is toegankelijk en echt.

Bianca Schrijft – Bianca

Vrolijk blog met leuke boekentips en leuke stukjes over bijvoorbeeld games, maar ook dagjes weg.

ZoSammieEnzo – Sammie

Sammie is eigenwijs, en komt recht voor haar eigen mening uit. Je hoeft het niet altijd met haar eens te zijn, maar ze is wel echt en heeft humor.

Blog of Ys – Ysanne

Ys schrijft met veel humor en inzicht. Leuke, grappige en goed geschreven posts.

Nobody ELSe – Else

Een hobby slash DIY slash creablog. Leuke projectjes en leuke posts.

Alle bloggers die reageren op Tuxedo Cat zijn geweldig

Maar dit zijn de blogs waar ik me wel thuisvoel.

 

 

Reageren is niet mogelijk