Even een break

Even een adempauze. Ik heb even geen tijd, en ook geen zin om tijd te maken, om stukjes te schrijven. Dus so long, voor nu. Wat ik hier verder ga doen, daar denk ik nog over na. Misschien pak ik dit over een paar weken weer op, misschien ga ik iets heel anders doen.

10 reacties:

 1. Je moet de tijd nemen die je nodig hebt. Doen wat je hart je ingeeft. Ik hou het gewoon in de gaten of je terugkomt 😉

 2. Goed voor je dat je doet waar je zin in hebt en zo hoort het!

 3. Lekker even rust nemen. We zien je wel terugkomen… of niet 🙂

 4. Als je er geen zin meer in hebt dan vooral niet door gaan. Geniet van de offline tijd 🙂

 5. Altijd doen wat goed voelt (maar niet te lang want ik ga je blogjes missen ;))

 6. Gewoon even lekker rust nemen, en wie weet begint het snel weer te kriebelen het bloggen :-).

 7. Doen! Gewoon je hart volgen – wie weet tot snel!

 8. Niks mis met af en toe een break he. Het moet ook geen verplichting worden. 🙂

 9. Gewoonweg de tijd nemen en voor jezelf zorgen….en vergeet ook niet om heerlijk te genieten, ook van de kleine dingen!!

 10. Kan ik me heel goed voorstellen. Afgelopen april heb ik ook eventjes twee weekjes niet geblogd. Ik had het toen ook heel eventjes gehad. Maar die twee weken waren nog niet om, of ik wilde eigenlijk alweer beginnen.
  Neem lekker ff de tijd, misschien om je opnieuw ergens (anders?) op te oriënteren… En geniet ook van die tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *