Een lange, lange tijd geleden …

Hoi!

Het kriebelt toch wel weer om weer eens iets met Tuxedo Cat te gaan doen. Ergens mis ik het werken aan een website. Stukjes schrijven. Foto’s maken. Ideeën uitwerken. Lekker bezig zijn.

Vandaag heb ik vanwege de sneeuw, heel decadent, vrijgenomen. En op zo’n onverwachte vrije dag denk je: wat kan ik nu het beste doen? De wasmand eens leegwassen? Achterstallig strijkwerk? Of die ouwe website eens oppoetsen? Je snapt welke keus het aantrekkelijkts is!

Ik ga denk ik dus vandaag eens aan de slag met een mogelijk nieuw thema, nieuwe ideeën, en wie weet: opzetjes voor nieuwe artikels. Dit keer kan het best zijn dat ik alle oude artikelen van de website haal en met een schone lei begin. Dus niet schrikken! Het komt echt helemaal goed!

Eén reactie:

  1. Hopelijk zie ik binnenkort weer nieuwe blogposts van je verschijnen 🙂 ik zal ze in ieder geval met plezier lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *