Dae Zero Project update 2

Hoe staat het met mijn Day Zero Project van 1001 dagen en 101 doelen? Gelukkig kan ik daar weer een blog over schrijven. En dat is zelfs een van mijn doelen, dus yay me!Ben je benieuwd wat ik verder nog heb gedaan? Lees gerust verder.

Doelen waar ik mee bezig ben

030 Elke maand iets bloggen

De afgelopen twee maanden heb ik inderdaad voor mijn blog geschreven. Dus dat is nog steeds gaande. Als ik het me makkelijk maak en elke maand alleen een blog schrijf over mijn DZP updates, dan haal ik dit doel.

033 WordPress theme maken

Ik ben inderdaad begonnen met een WordPress theme te maken. Buttons, kleurtjes, layout: het is zo goed als klaar. Als het er nu nog niet opstaat, dan zeker ergens deze week. Het is wel eenvoudig, maar helemaal van mij. Ik kan het dan langzaam gaan uitbreiden.

034 Opleiding afronden

‘Maar je bent toch gestopt?’ Ja, ik ben met de opleiding gestopt. Maar ik doe nog steeds een opleiding, alleen nu online. Ik ben bij Team Treehouse aangesloten en zal mijn weg werken door het traject van Full Stack JavaScript Developer. En meer.

066 Nieuwe garderobe samenstellen

Waarom ik een nieuwe garderobe nodig heb, wil ik nog wel eens vertellen, in een blogpost. Maar ik ben nu op een punt dat ik aardig op weg ben een goed samengestelde kledingcollectie te verzamelen. Het kotm financieel natuurlijk op een rotmoment (geen inkomen). Maar ik kan ook niet in mijn ochtendjas naar sollicitatiegesprekken, toch?

096 Chi vaker in bad doen

Chi is een klein hondje en het is een kleine moeite hem even in de gootsteen te wassen nadat hij in de regen heeft rondgelopen. Dat doe ik dus ook vaker, zeker nu het lekker weer is.

Behaalde doelen

004 Schrijf een brief die over 1001 dagen geopend mag worden

Ja, eindelijk. Dit is niet een doel wat ik zelf bedacht heb, maar mijn inspiratie was een beetje op. Voor de brief ook. Het is een korte krabbel geworden die ik op kerstavond 2020 mag openen. Nou, daar zal ik plezier aan beleven.

007 Kledingkast uitzoeken

Dit is nu wel klaar. Alles wat niet meer past (bijna alles) is gedoneerd, weggegeven of (in extreme gevallen) gewoon weggegooid. Het is lekker opgeruimd.

Vind ik dit nog leuk

Nou, eigenlijk ben ik het nu al zat. Het kost verdorie ook tijd om te kijken welke doelen ik gedaan heb of waar ik mee bezig ben. En nu al, na 2 maanden, zijn de meeste doelen niet meer echt iets wat ik per se wil doen. Maar we zien wel. De eerste update waar bij staat ‘deze maand niks gedaan van mijn DZP lijst’, is de laatste. Dan gaat het project gewoon op de vuilnishoop.

3 reacties:

  1. Wauw! Je eigen WP theme?! Ik ben zo benieuwd!

    Een nieuwe gardrobe kost inderdaad heel wat geld en troost je dat komt gewoon NOOIT op een goed moment, hoor! 😉

    • Ik ben al een heel eind met mijn thema, maar ik wil het lokaal op mijn pc testen voor ik het upload. Technisch verhaal: maar omdat WP werkt met PHP moet je daarvoor een server op je pc simuleren. En daarvoor moet ik het een en ander installeren. Ik heb daar nog geen tijd voor gehad, maar ga dat wel deze week doen.
      Als ik het uitgebreid getest heb, gaat het live!

  2. Leuk om je voortgang te lezen! Ik doe de hondjes eigenlijk alleen in bad als ze echt vies zijn. Laatst vond Nina het leuk om door de eendenpoep te gaan rollen, ik was echt in shock want meestal mijd ze vieze dingen als de pest en loopt ze er met een grote boog omheen, haha. En Macho dook de vijver in, dus toen gingen ze allebei in bad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *