Dae Zero Project update 3

Is er alweer bijna een maand om? Ja! Dus tijd voor een update van mijn Day Zero Project, waarin ik probeer 101 doelen te halen in 1001 dagen. Vorige update zei ik dat als ik deze maand niks te updaten heb ik er maar mee stop. Want ik ben er verder ook niet zo mee bezig. Lijstjes zijn eigenlijk niet zo mijn ding. Maar misschien helpt het juist dat lijstjes niet mijn ding zijn.

Waar ben ik mee bezig?

010 De tuin opknappen
Dit is een groot project. Maar er is en begin. Geldt het ook als ik het werk niet zelf heb gedaan? Ja. In ieder geval kunnen we nu inde tuin zitten en de tegels gedeeltelijk weer zien als we in onze tuinstoeltjes zitten. Dat de wildernis verderop in onze kleine tuin weelderig tiert, daar letten we dan even niet op. Ergens vind ik het ook wel leuk. Maar juist omdat de tuin zo klein is, en die van de buren ook, is het verstandig om alles toch maar te snoeien en misschien zelfs gewoon uit de tuin te verwijderen. Of dat deze zomer is, of nog voor de winter, dat weet ik niet. Ik heb ook wel veel andere dingen aan mijn hoofd.

040 Nieuw t-shirt ontwerpen en drukken
Van een leuke tekening van een draakje heb ik al eens een t-shirt laten drukken en die draag ik zelfs ook wel vaak. Nu ben ik begonnen aan een nieuw draakje en kijk ik er naar uit om die ook op een (kleiner) t-shirt te printen. Daarnaast heb ik een aantal digitale tekeningen klaar om nog meer t-shirts te printen. Maar daarvoor is het nog iets te vroeg. Eerst een t-shirt voor mezelf printen, dan zie ik wel verder. Cryptisch? Ik ben van plan om te kijken of het haalbaar is mijn designs op t-shirts te zetten voor de verkoop.

Gedaan de afgelopen maand

066 Nieuwe garderobe samenstellen

Om toch een ‘behaald’ doel te kunnen doorstrepen, zet ik een streep door mijn nieuwe garderobe: ik heb nu voldoende kleding voor de wisselende zomerdagen in Nederland. Ik denk ook dat ik wel zo’n beetje klaar ben en niet veel slanker zal worden. Misschien een beetje. Maar heel veel minder dan maat 36-38 zal het toch niet worden?

Doel niet behaald

071 Meer sets maken voor mijn Etsy winkeltje (Design by Daenelia)

Ja, Etsy heeft wat veranderingen ondergaan. Ik heb besloten mijn Etsy shop maar te sluiten. Maar … ik ben nog wel sets aan het maken. En ik heb daar wel andere plannen mee. Maar dat is nog zo pril, dat ik daar nog niet veel over ga zeggen. Even rustig doordenken en afwachten

Niet veel he?

Er is niet veel behaald of doorgestreept. En sommige doelen vind ik nu al niet meer relevant. Toch nog maar een maandje proberen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *