Daenelia Designs: Mijn designs op jouw t-shirt

Ik teken graag, weet je misschien wel. En ik heb ook verteld dat ik wel eens éénv van mijn designs heb laten drukken op een t-shirt en een leuke mok. Nu kun jij ook een Daenelia Designs T-Shirt bestellen! Op dit moment zijn er twee designs beschikbaar op t-shirts, buttons, knuffeldieren en kookschorten! En deze week is er ook meteen een kortingsactie!

T-shirts bij Spreadshirt

Mijn drakentekening heb ik destijds laten afdrukken op een t-shirt en dat beviel me goed. De kwaliteit van het shirt was prima en ook de print was goed gelukt. Ik ging er vanuit dat mijn designs, die ik toen verkocht via Etsy, hun weg wel zouden vinden naar mensen die zelf producten zouden laten drukken. Maar dat viel een beetje tegen. Omdat je bij Spreadshirt ook je eigen winkeltje kan runnen met spulletjes, die zij dan drukken en versturen, heb ik de afgelopen weken gewacht tot mijn designs eindelijk goedgekeurd zouden worden. En dat is nu gebeurt!

Ga naar Daenelia Designs en bestel het product van je keuze! Met de couponcode SUMMER18 krijg je ook nog eens 15% korting op t-shirts en tanktops. Op dit moment zijn er twee tekening beschikbaar: eentje met een cupcake en een met verliefde pinguins. Binnenkort komt daar een kattenkopje bij. En als je interesse hebt in de draak, laat maar weten: dan kan ik die ook uploaden.

De prijs van het kussen is 20,49, voor het premium t-shirt betaal je 23,49, exclusief bezorgkosten. Maar er zijn meer producten beschikbaar, voor verschillende prijzen. Aan jou de keus. En je kunt het design nog aanpassen ook! Voeg bijvoorbeeld een tekst toe om het nog persoonlijker te maken.

Ik ben er heel blij mee, dat het uiteindelijk gelukt is om de designs op de site te krijgen! Laat je me weten wat je er van vindt?

 

6 reacties:

  1. Wat leuk, gefeliciteerd!

  2. WAUW!
    Super cool! Heel veel succes!

  3. Wat leuk dat je dit doet! Ik wou dat ik kon tekenen. Succes met je ‘kledinglijn’ 🙂

    • *straalt* Ja, zo klinkt het helemaal super: kledinglijn! 😀 Dank je!

      (Tekenen is een kwestie van je stijl vinden, veel tekenen en een beetje lef, geloof ik. Helaas is elke gelukte tekening er eentje na 30 mislukte pogingen… Dat maakt het soms zo frustrerend.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *