Design by Daenelia T-Shirt shop geopend + kortingscode!

Mijn tekeningen waren al beschikbaar via mijn Spreadshirt account, maar nu heb ik dan ook een échte webwinkel: Design by Daenelia. In de webwinkel kun je betalen met iDeal en met Paypal. Wanneer je via de webshop een artikel besteld, levert Spreadshirt dit netjes bij je thuis. Spreadshirt heeft een goede klantenservice, dus alle vragen en klachten kun je direct bij hen kwijt. Zelf ben ik erg tevreden over de kwaliteit. Een shirt dat ik een jaar geleden besteld had, is nog steeds in mooie conditie (minus recente gaatjes van de nagels van de kat…). Er zijn vijf designs beschikbaar via Design by Daenelia, waarvan twee echt exclusief via mijn winkeltje.

Wat is het verschil tussen Daenelia Designs en Design by Daenelia?

Spreadshirt heeft 2 opties: verkopen via de marktplaats en via een eigen webshopje. Mijn account Daenelia Designs geeft de designs vrij voor de marktplaats, zodat iedereen het design kan gebruiken op produkten die ze willen hebben of verkopen via hun eigen webshops. Wat er in de shop Design by Daenelia te krijgen is, is in mijn geval wat uitgebreider, omdat ik bepaalde designs niet op de marktplaats aanbiedt. Daardoor zijn ze wat exclusiever.

Kortingscode Design by Daenelia

De eerste twee weken mag ik een 15% korting uitdelen aan klanten! Wanneer je de code welcome-100312053 gebruikt, krijg je tot 8 juli 2018 15% korting op alle spulletjes in mijn winkel. Er zijn t-shirts voor mannen, vrouwen en kinderen, een spookjesposter, slabbetjes, muismatjes, maar ook leuke hoodies en sweaters. Op je hele bestelling krijg je korting!

Ik ga rustig door met het toevoegen van nieuwe designs en produkten. Ik hoop dat je er ook iets leuks tussen vindt!

5 reacties:

  1. Leuk dat je zo een winkeltje hebt kunnen openen! Heel veel succes.

  2. Das wel heel erg gaaf! Veel succes met de verkopen.

    • Dank je! De eerste verkoop heb ik er al op zitten! Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar hoe het best te promoten zonder irritant te zijn 😀

  3. Mooie webshop heb je! Ik ben fan van je cupcake en cactus design. Wellicht zou de tekst ”prikkelbaar” helemaal perfect zijn voor me wanneer ik weer eens hangry ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *