Design by Daenelia: nieuwe t-shirts

Ben je nog op zoek naar een leuk t-shirt, voor jezelf of als kadootje? Ik heb weer wat nieuwe designs toegevoegd bij mijn webshop Design by Daenelia. Er zijn niet alleen t-shirts te koop, maar ook keukenschorten, posters en leuke tassen. Ik vind het nog steeds erg leuk om nieuwe tekeningen en designs te maken, ook naar aanleiding van feedback in de commentaren. Hieronder de nieuwe t-shirts!

Draken

Mijn eerste t-shirt bij spreadshop maakte ik met de roze draak. Deze draak heb ik nu ook beschikbaar gemaakt voor de web shop. Hij kan worden geprint op mannen-, vrouwen-, en kindershirts in elke kleur. Omdat ik blijkbaar wel iets met draken heb, heb ik ook een lezende boekendraak getekend voor de t-shirt web shop. Deze tekening is ook te koop als poster, voor boekenliefhebbers. Er is nog een draak ‘in de maak’, maar die is nog niet helemaal zoals ik hem hebben wil.

Katten t-shirts

Katten tekenen vind ik onzettend leuk! De katten op het roze shirt heb ik al eens eerder afgedrukt op een koffiemok, die nu op mijn buro staat. Het zijn allemaal katten die gebaseerd zijn op katten die ik gekend heb. De rode kater achterin is duidelijk onze huidige rode kater E. Het topje er naast heeft een lief kattenhoofdje dat een beetje slaperig en lief-suf kijkt. Ook een beetje geinspireerd op onze rode kater, die soms zo suf kan kijken.

Cactus prikkelbaar en tom pouce

Naar aanleiding van een suggestie van Jeanine van Juliaflynn.nl voegde ik bij een van mijn cactus tekeningen de tekst ‘prikkelbaar’. Als ik deze zelf bestel, dan wordt het zeker het keukenschort, want ik ben altijd erg prikkelbaar in de keuken 😛 De tom pouce (of tompoes, net zoals je wil) is een van mijn favoriete gebakjes. Ik moest deze dus wel op een shirt zetten. Ja, tot nu toe heb ik vooral dingen op shirts getekend die ik zelf nog graag wil bestellen. Ach, als je zelf je beste klant bent …

Alle produkten zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. Je kunt zelf kiezen in welke kleur en maat. De t-shirts hebben een maattabel en je kunt duidelijk zien hoe ze vallen. Maar als je niet tevreden bent, is er een 30-dagen geld-terug garantie van Spreadshirt. Je kunt altijd je produkt terugsturen als de maat niet goed is. Bij mijn winkel bij Spreadshop kun je veilig met iDeal betalen en je product wordt netjes thuisbezorgd. Ik ben zelf altijd erg kritisch, maar de shirts van Spreadshop vind ik echt heel mooi (duh, anders was ik niet met ze in zee gegaan).

Is dit een gesponsord artikel? Het zijn mijn eigen produkten, en inderdaad: als je iets in mijn webwinkel besteld dan gaat een gedeelte van wat je betaald naar mijn studiefonds. Eh, naar mijn bankrekening. Dat is natuurlijk leuk voor mij, maar ik vind het nog leuker als mijn designs besteld worden omdat ze gewoon leuk zijn. Ik hou je op de hoogte van nieuwe dingen in mijn webshopje!

Eén reactie:

  1. Hahahha, ik heb dit nog helemaal niet gezien. Ik vind je prikkelbaar schort echt geweldig geworden. Ik ga deze even onthouden voor een lijstje met leuke cadeautjes om te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *