Dae Zero Project update 4

Tijd voor een update voor mijn Day Zero Project: 101 doelen in 1001 dagen. Sinds de laatste update is er niet echt heel erg veel veranderd. Mijn doelen zijn ook niet zo spannend, denk ik. Maar wat heb ik de afgelopen maand kunnen afstrepen?

Waar ben ik mee bezig?

053 Mijn boekenkasten opruimen

Eindelijk ben ik bezig met het opruimen van mijn boekenkasten. Het is nog maar een begin, want ik heb nogal wat boeken die de kasten in moeten. Het zal ook niet de laatste keer zijn, want uiteindelijk moeten de boeken weer uit de slaapkamer naar de woonkamer beneden. Zucht. Maar tot die tijd is het wel fijn als ze netjes in de kast staan, in de slaapkamer.

Gedaan de afgelopen maand

005 Een etentje geven in de keuken

Het is niet de eerste keer dat we een etentje hebben gehad in onze mooie grote keuken. Maar het is deze maand dan eindelijk weer eens gelukt sinds december. We hadden weer kip uit de oven en dat is toch wel erg leuk om te doen.

037 Oude kleding naar de kledingbak brengen

De garderobe is nu echt goed uitgemest en alle overtollige kleding is naar de recycle-kledingbak gebracht. Je wil niet weten hoeveel zakken. Veel. Mijn kasten zijn nu netjes opgeruimd, min of meer, en er hangt niks meer in wat ik niet aankan. Ook fijn.

079 Fish and Chips zelf maken, maar dan niet gefrituurd

In het weekend halen we nog wel eens fish and chips bij de vishandel. Maar ik kan dat ook geel goed zelf maken en het kost niet eens zoveel meer tijd dan het wachten bij de winkel. De vis en friet kwam uit de oven en niet uit de frituur of airfryer. Kabeljauw gekocht, in stukken gesneden, stukjes in filodeeg gewikkeld, met een beetje boter en sesamzaad erover heen. Ovenfriet, dat dan weer wel. En broccoli erbij. Heerlijk.

Op naar de volgende maand

Doelgericht ben ik dus niet. Niet op deze manier. Misschien ben ik toch meer van de korte sprintjes en minder van de lange afstands loop. Iets spontaner dan ik dacht te zijn, want ik plan anders alles ver vooruit. We zien wel hoe het uitpakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *