Kriebel!

Dat is een tijd geleden. Dit is dan ook maar een kort berichtje om te zeggen … Het kriebelt weer. Ik ga toch steeds weer terug naar Tuxedo Cat en naar Daenelia.com. Misschien is het tijd om toch weer eens aan mijn sites te gaan werken, of zoals dat nu heet: te gaan bloggen.

Maar bloggen is niet helemaal mijn ding. Dat klopt ook niet, want ik hou enorm van schrijven. Toch lees ik andere blogs — ik heb een paar favorieten — en dan denk ik: nee, dat is dus niet mijn ding om te doen. Dus wat is het? Waarom kom ik toch terug bij mijn sites?

Daar moet ik dus eerst even induiken. Wat wil ik, waarom, en ga ik het volhouden om mezelf tevreden te houden met mijn sites en updates? Want ik ben eerlijk: ik doe het voor mijzelf.

Er is namelijk nog iets wat kriebelt, waar ik wél een community bij mis. Ik mis ook het ‘pixel dollen‘. Daar is de communty nu ook volwassener, maar ook kleiner geworden. Wie zit er nu nog te tekenen op pixel art niveau? En kan ik weer tijd maken voor pixelen én schrijven? En tekenen? En boeken lezen?

Misschien moet ik maar gaan ‘bloggen’ over time management! 😀

4 reacties:

  1. Het is fijn om weer wat van je te horen. En wat je websites betreft: rustig aan kijken waar je wensen en ideeën liggen.

    Succes!

  2. Leuk om weer iets van je te horen (lezen) in ieder geval!

  3. Leuk als je er weer bent! Gewoon niet teveel andere blogs lezen en lekker je eigen ding doen misschien? Succes met je besluit.

  4. Doe wat je leuk vindt! Bloggen is ook maar ene hobby he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *