Lockdown Diary #17

Lockdown Diary #17

Woensdagochtend begint niet al te best. De rooie kater heeft in de nacht overgegeven en heeft in de ochtend geen trek in ontbijt. Dat is … heel ongewoon. Maar hij eet normaal gesproken ontzettend veel (te veel), omdat de andere kat vaak net te weinig eet. Soms eet de andere kat minder omdat de rooie kater haar bakje eerder vindt dan zijzelf. Ergens vind ik het niet zo gek. Hij propt zich vaak vol en zijn maag keert zich nu tegen hem. We houden hem wel in de gaten.

Het is de eerste werkdag van het nieuwe jaar en dat voelt prima. Mijn gozer duikt in zijn inbox en ik hoor hem de hele ochtend niet. Dat is, denk ik, een goed teken. Ik duik in de website die ik aan het maken ben en leg de laatste hand aan een aantal onderdelen. Nu nog wachten op feedback en een afspraak maken om wat door te spreken. Het beval me wel, zo lekker bezig te zijn. In de middag laat ik de hond uit en merk ik dat het best wel koud is.

Bij thuiskomst check ik de kater maar weer eens en hij ligt dan lekker op een stoel te slapen. Heel rustig en lekker warm. Het zou best kunnen dat zijn maag van streek is omdat het nu ineens kouder is. Of zo. We zullen hem vanavond iets superlekkers voorzetten en hopen dat hij daar een paar happen van neemt.

Donderdagochtend is een klein beetje bijzonder omdat mijn Britse gozer de naturalisatieprocedure gaat inzetten. Hij woont hier ondertussen al genoeg jaren. Het blijft bijzonder dat hij eigenlijk zijn hele werkende leven hier is geweest en dat we al zo lang samen zijn.

Ergens in de middag ben ik de layout van Tuxedo Cat zat. Ik gooi het thema er uit en waar je nu tegenaan kijkt is een work in progress. Het is fijn dat ik op mijn persoonlijk site lekker kan experimenteren, want dit zou ik natuurlijk niet zo snel doen bij een klant. “Weet je wat? We gooien àlles er af en dan gaan we even minimalistisch doen, terwijl ik een prachtige nieuwe header maak. Heb je even tijd?”


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.