Lockdown Diary # 18


Oeps! Deze post verschijnt later dan mijn normale Lockdown Diary. Deze middag speelden we weer Dungeons & Dragons en dat duurt altijd erg lang. Nou, ‘erg’ lang is relatief, want D&D is nou eenmaal niet echt een spel wat je in een half uur erbij doet. De sessie was weer online via videochat en Owl Bear Rodeo. En het feit dat ik hiermee open, betekent al dat deze post minder gelezen gaat worden! (Yes!)

Waar waren we gebleven, na de laatste diary? Oh ja: ik heb het thema gewijzigd. Mijn plan is nog steeds om een eigen thema te maken en dat gaat ook nog wel gebeuren. Maar op dit moment gebruik ik even een standaard-thema om te experimenteren met wat ik nu exact wil met Tuxedo Cat. Het is altijd mijn lol-projectje geweest, waarbij ik geen niche aansprak en geen doelen had. Behalve dan lol hebben. Dat is ook de reden dat ik hier even met de technische kant ga spelen.

Over niche gesproken: ik denk dat ik die uiteindelijk wel heb, hoor. Maar dan heel specifiek mijzelf. En ik kom niet vaak mensen tegen die daar helemaal in passen. Ik bedoel: ik speel games, bordspellen, drink thee, heb een chihuahua, ben geen mama-blogger (en heb daar ook weinig mee), beetje creatief, nerdy, Trekkie, en ben verbazingwekkend genoeg niet echt iemand die veel deelt: ik mijd social media, bijvoorbeeld.

Maar terugkomen op het diary-gedeelte: het thema wordt aangepakt. Maar dit weekend hebben we het best druk. Niet alleen D&D op zondag, maar vrijdag nog gewoon werken en leren, ’s avonds The Witcher kijken om bij te komen. Zaterdag gaat op aan boodschappen doen, het huishouden, de was en ook nog een uur in huis sporten. Daarnaast een mini-fotoshoot om onze bank en stoelen in de verkoop te zetten, want we krijgen binnenkort de nieuwe bank en stoel.

Dus voor ik tijd had om ook maar iets te schrijven was het al zondagavond, een paar minuten voor ik dit op het blog gooi. En dan moet ik ook nog de post voor morgenochtend maken!

Ik heb wel leuke tekeningen gemaakt die ik voor de header van deze site wil gebruiken. Maar of dat de komende dagen ook nog gaat lukken… We zien wel!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *