Happy Fun Stuff #3

zeemeeuwen aan zee

Heel langzaam begin ik een idee te krijgen wat ik met deze blogposts wil: echt vastleggen wat leuk, grappig, lief en mooi was de afgelopen tijd.

Verjaardag

Heel ouderwets: een kaartje met je verjaardag krijgen. Ik kreeg er zelfs twee van dezelfde persoon! Mijn gozer deelde mijn leeftijd door tweeën en schreef twee kaarten voor mijn verjaardag. Dat is beter dan je leeftijd ‘omdraaien’, want de helft van je eigenlijke leeftijd is altijd veel fijner. Hoewel … ik ben dan ook wel weer iemand die ouder worden niet zo heel erg vind, eigenlijk.

Verjaardagsdonuts! In plaats van cake of taart koos ik voor verjaardagdonuts. We vierden het tenslotte nu maar met z’n tweetjes en het was al een tijd geleden dat ik een donut had gegeten. Maar verjaardagsdonuts heb ik niet gevonden. Dus dan maar een valentijn-donut met veel chocola. Lekker 🙂 Het was gelukkig ook nog vers!

Games

Mijn favoriete verjaardagkado was Unpacking. Dit spel is zo leuk en lief en schattig. En het enige wat je doet is dozen uitpakken. Bij iedere doos die je uitpakt ontdek je wel weer iets nieuws. En opruimen in een spel is op een of andere manier leuker dan opruimen in je eigen huis. Maar tegelijk ook inspirerend, want geloof het of niet: ik ben na het spelen ook gaan opruimen.

We hebben een nieuwe uitbreiding van Unmatched uitgeprobeerd: Robin Hood vs Bigfoot. Ik was Bigfoot en met mijn boomstronk versloeg ik mijn gozers Robin en zijn vrolijke volgers. Ik weet zeker dat ik de volgende keer niet win, maar ik ben nu dus een Bigfoot fan. Want winnen is soms echt wel leuk.

Wandelingen

Vroeg in de ochtend wandelen met de chihuahua is al heel erg leuk. Maar nog leuker is het als we zijn favoriete vriendjes tegenkomen. Chi heeft duidelijk voorkeuren: hij houdt minder van puppies en juist meer van oudere honden. Die zijn rustiger. Groot of klein maakt niet zo heel veel uit, hoewel het wel opvallend is dat zijn beste vriendjes ongeveer net zo groot zijn als hijzelf. Maar dan wel het liefst met een dikkere en langere vacht. Ik denk dat dat hetzelfde is als met mensen: mensen met stijl haar willen krullen – mensen met krullen willen stijl haar.

Op een koude zondagmiddag op de fiets stappen en naar een park rijden om daar dan in de kou onze thuisgemaakte lunch op te eten. Het was koud, maar de broodjes waren lekker en we waren er even uit. Ook al waren we nog geen uur in het park, door zo’n uitje kunnen we er wel weer een hele week tegenaan. Het was echt koud. Brrr.


Eén reactie op “Happy Fun Stuff #3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *