Happy Fun Stuff #4

Happy Fun Stuff #4

Het is Happy Fun Stuff tijd! De afgelopen dagen heb ik eigenlijk een aantal fijne momenten gehad en die wil ik delen. Want ook kleine fijne momenten zijn het waard om even bij stil te staan. Kruimeltjes zijn ook koek, zei mijn oma altijd. Ik bedoel: als je veel kleine momenten bij elkaar hebt, dan heb je het goed voor elkaar.

Buiten en binnen spelen

Lego bouwen! Is erg leuk! We hebben nu de paashaas en paaskuikentjes, maar ook een Lego kasteel en een ander project. Waarom is dit zo leuk dat we onze lunchpauzes hieraan opofferen? Of het nu is omdat we nostalgisch aan onze kindertijd terugdenken of omdat we even stoom moeten afblazen, ik ben blij met onze Lego-Lunchpauzes

Genieten van koffie en cheesecake. Zaterdag was vroeger altijd teken films kijken en dan boodschappen doen en daarna thuis klusjes doen. Het is nu radicaal anders. Ehm, we beginnen met Animal Crossing New Horizons te spelen, dan koffie drinken in het winkelcentrum – omdat het kan! – en dan boodschappen doen en daarna klusjes thuis doen. We kijken minder tekenfilms in de ochtend en ergens mis ik dat wel. Maar ik vind koffie voor het boodschappen doen wel erg luxe en een echt uitje.

Werken en vakantie

De makelijke maaltijd. Het overkomt ons nog wel eens dat we laat moeten doorwerken. Aan de ene kant omdat mijn gozer internationale collega’s heeft en aan de andere kant omdat ik nog wel eens iets wil afmaken. Dan hebben we altijd de optie om kant-en-klare soep met een tosti erbij klaar te maken. Dit keer had ik nog torilla wraps over en gevuld met geraspte kaas, tomaat en een paar plakken kipfilet werd dat een fijne makkelijke maaltijd.

Als je net toe bent aan vakantie, dan ook de opdracht in ACNH te krijgen om de perfecte vakantie outfit samen te stellen. En dan ondanks het magere resultaat toch de hoogste prijs te winnen. Hoewel, ik draag inderdaad vaak hoeden op vakantie! Nu nog een echt uitje boeken, want we staan te trappelen om even het huis uit te gaan en in een hotel goed verzorgd te worden.

Creatief en commercieel

Mijn nieuwe logo is er! Ik ben er lang mee bezig geweest en er waren veel eerste probeersels. Maar dit is het nieuwe logo van mijn onderneming. Je zou het aan deze site misschien niet zien, maar ik maak dus websites. Het technische gedeelte, met HTML-CSS-JS en wat al niet meer (ik heb ook ervaring met REACT en NODE.js), en ook het ontwerp gedeelte. Voor Tuxedo Cat heb ik wel plannen wat betreft het design, maar voorlopig staat dit op de achtergrond.

Mijn LinkedIn bedrijfspagina heb ik ook opgezet. Ik heb er geen denderend succes mee, voorlopig, maar het staat er en het wordt gebruikt en bezocht. Na 2 en een half jaar kan ik me focussen op mijn bedrijf en dat werpt wel vruchten af. Ik heb klanten (ja! echt!) en door meer projecten op te pakken, leer ik ook nog steeds erg veel. Ik geloof dat dit me gaat lukken, mijn eigen baas zijn!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.