Fotomomenten


Mijn fotomapje is aardig vol met allerlei momenten. Het is voor mij erg leuk om daar af en toe eens doorheen te bladeren, maar misschien ben jij ook wel iemand die het leuk vindt om foto’s van anderen te bekijken. Zo niet, geen probleem, dan is dit niet aan jou besteed. Hoe dan ook, hier mijn fotomomenten van een poosje geleden.

Huisdieren

Chi met z’n beste chihuahua-vriendje, de rooie kater na een speelminuutje en de prinses die mij toestaat een foto van haar te maken. Ik heb aardig wat foto’s van de huisdieren natuurlijk.

Zelfgemaakt

Lunch met veel groenten, dat moet ik maar weer eens doen. En er zijn ook weer aarbeiden, lekker. En de zaterdagavond-pizza.

Toetjes

De apfelstrudle in Keulen van twee jaar geleden alweer. Hij was erg lekker. De cupcake en cake in Ierland bij een lokale braderie. En de Spaanse lekkernijen bij de koffie. Ik hoop dat we toch volgend jaar weer buiten Nederland kunnen genieten van een lekker toetje! Of momentje bij de koffie.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.