Happy Fun Stuff #5

witte roos

Kleine dingen maken het leven leuk. Gelukkig heb ik veel kleine dingen waar ik blij van word.

Buiten

Zonnige dagen: een uitstapje naar een Dokkum op een zonnige dag en een leuke nieuwe outfit kopen. De broek moet ik nog inkorten, maar de outfit is erg leuk!

‘Nieuw’ vriendinnetje: Chi heeft een nieuw speelmaatje gevonden in de 10 maanden oude pup Sue. En Chi houdt normaal niet van puppies.

Kouwe koningsdagwandeling: Snel even heen en weer, met de hond, naar een leeg en rustig plein vol met kinderen en kleedjes met speelgoed. Niks gekocht! Yay! Wel heel leuk om te zien hoe de kids proberen hun oude geliefde speelgoed te verkopen. En ik denk dat andere kinderen er ook best wel blij van worden.

Binnen

Makkelijk eten: Fijne simpele maaltijden zoals flammkuchen op vrijdag (Friday Flammkuchen). Er is niks fijner dan de flammkuchen op vrijdag. We houden het vaak simpel met ui en paprika, soms met champignons. Maar eens in de zoveel keer grijp ik naar de zalm en de geitenkaas om er iets bijzonders van te maken.

Een hotel boeken voor onze anniversary: Wat is jubileum toch een ouderwets woord. Maar in de zomer hebben we een ‘jubileum’, want dan zijn we 20 jaar bij elkaar. (OMG! OMFG! WTF!) We hebben een hotel in de buurt geboekt, met ontbijt, en we zijn van plan om echt superverwend te worden. Geen afwas, geen koken, geen bed opmaken: echt even decadent gewoon van elkaar genieten. Oh. En de hond mag mee.

Lego bouwen: het kasteel is af, maar we kunnen nog 2 andere bouwsels maken als we het kasteel weer afbreken. En het is leuk.

Spelen

Spannende Dungeons & Dragons sessie: weer aan de tafel, met veel te veel snacks en chips. En dan onvoorbereid op weg naar een mysterieus bos, waar iedereen ons waarschuwde (via de dungeon master) dat het gevaarlijk was, en dan toch verbaasd zijn dat we bijna een avonturier verloren! De spelers deen echt zijn best, maar we werden twee keer achter elkaar aangevallen zonder dat we tijd hadden om bij te komen. En wie verwacht nou dat een boom gevaarlijk kan zijn!

Lord of the Rings Online

Lord of the Rings Online: voor het 15-jarige jubileum van de MMO LOTRO zijn we misschien anderhalf uur online geweest, maar het was het dubbel waard. Echt weer fijn gespeeld. Hoewel ik in de world chat wel wat idioten hun zegje zag doen over wereldzaken waar ze blijkbaar echt geen verstand van hadden, heb ik me daar ook niet aan gestoord. Over het algemeen zijn het namelijk wel verstandige spelers.

Planet Coaster: alweer een simulatiespel, wat ik al een aantal jaren op mijn computer heb. Maar de afgelopen weken ben ik er ineens serieuzer mee aan de slag gegaan en ben ik door de scenarios gelopen.

Planet Coaster, een theme park simulation spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *