Chihuahua Time #3: vriendjes

Chihuahua

Honden zijn sociale dieren. Chi heeft gelukkig veel vriendjes in de buurt om mee te spelen. Hoewel hij niet echt een heel speels hondje is, vindt hij het wel erg leuk om op straat andere honden en katten tegen te komen. Er zijn een paar honden die hij speciaal opzoekt. Ik krijg hem dan niet mee voor hij even neusje aan neusje gestaan heeft. En dat doet hij ook vaak met katten op straat. Chi ziet het verschil niet zo, omdat hij door katten is opgevoed. Deze blogpost is vooral chihuahua spam!

Geen focus!

Als deze twee chihuahuas erlkaar ontmoeten is er geen mogelijkheid om scherpe foto’s te maken. Ze zijn voortdurend aan het spelen, springen en rennen. Tot er eentje zo moe wordt, dat die in elkaar ploft met een zucht en wil slapen.

Chihuahua met katten

Met onze rode kater had Chi de beste band. Niet om te spelen, maar om op de bank te hangen. De kater dat dat tot kunst verheven en heeft Chi geleerd hoe je comfortable minimaal 5 uur op een bank kan doorbrengen. De truuk is: verander strategisch van positie voor de bloeddoorstroming.

Moederfiguur

Als puppie kwam Chi buiten als eerste een hele grote hond tegen. Dat was heel eng, maar zij werden ook beste vrienden uiteindelijk. Maar het was de kleine maltezer die de opvoeding van de pup voor haar rekening nam. Ze bleef altijd kalm en lief tegen hem, ook toen hij erg aan het puberen was. En tot op vandaag heeft Chi buiten altijd een voorkeur voor fluffy witte hondjes.

Nu als volwassene: vaderfiguur

Nu is Chi zelf de vaderfiguur voor een kleine pup. Hij speelt lief met haar, maar corrigeert ook als ze te wild is. Zij kijkt erg naar hem op.

Natuurlijk staan zij ook nooit stil voor een foto!

Eén reactie op “Chihuahua Time #3: vriendjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *