Over Tuxedo Cat

catm_small

Tuxedo Cat wordt onderhouden door Joyce van den Berg, online beter bekend als Daenelia. Oorspronkelijk was Tuxedo Cat mijn speeltuin-domein, om dingen te testen, te proberen en te proeven. Nu lijkt het me leuk om iets meer met mijn sites te doen. En dan ook nog in het Nederlands!

Tuxedo Cat staat op het punt gevuld te worden met verhalen over onze twee katten en de nieuwe hond die we in huis hebben verwelkomd. Daarnaast zal er ongetwijfeld meer komen over onze hobbies, zoals bordspellen, handige oplossingen voor onhandigheidjes en computerspellen. Op dit moment is het mijn doel om op dinsdag en donderdag te posten. Daarnaast onderhoud ik een website met recensies van films die we gezien hebben via MyPrime, op Films en Series Gezien.

familydrawing

We zijn op dit moment met z’n vijfjes: ik, hij, de pup en de twee katten. We wonen in een leuk huis, met een klein tuintje. Geen auto, geen kinderen, en dat is niet zielig, want het is een keuze. Natuurlijk is dat minder leuk als je 20 minuten moet lopen om bij de dichtstbijzijnde bouwmarkt te komen. Maar het is weer heel fijn dat je in Ikea nooit gestoord wordt tijdens het shoppen, omdat je iemand uit de ballenbak moet ophalen.

Ik ben vrijwel tweetalig. Nee: ik ben tweetalig. Opgegroeid met Nederlands, maar ik kon eerder in het Engels tot tien tellen dan in het Nederlands. Hij is Brits, en de voertaal in huis is, onder protest van hem, Engels. Hij wil namelijk gewoon goed Nederlands leren. En een taal leer je het best door het te spreken. Samen spelen we bordspellen (in het Engels dus), Dungeons & Dragons en computerspellen.

Onze katten zijn allebei afkomstig uit het dierenasiel. We hebben ze onafhankelijk van elkaar opgehaald, M eerst, en daarna E. M is een kattig meisje, maar stiekem ook een grote knuffelkat, als ze je eenmaal kent. E is ontzettend sociaal en pikt heel vaal van de kattige M. Onze pup is een chihuahua: Chi. Chi heeft geen stamboom, maar is wel gezond en komt uit een goed nest. Zoals verwacht heeft E hem meteen in zijn hart gesloten en kijkt M nog steeds de kat, eh: pup, uit de boom.

En dan nog even voor de duidelijkheid: alle foto’s op deze site zijn door onszelf gemaakt en zijn niet bedoeld als stock foto’s. Dus als je echt iets wilt gebruiken, neem dan contact met me op via het contactformulier of laat een reactie achter. Dan kunnen we misschien wel tot een oplossing komen. Maar zomaar foto’s of tekst overnemen: nee, dat kan dus niet.

Behalve de Friday Freebies! Die mag je gebruiken, het liefst met een linkje terug.

Samenwerking

Tuxedo Cat is een non-profit hobby blog. Ik ben niet op zoek naar samenwerkingen of het schrijven van gesponsorde artikelen op mijn blog. Alle producten die ik in mijn blogposts noem heb ik zelf, op eigen initiatief, aangeschaft.