Bedankt dat je mijn website bezoekt. Op deze pagina met informatie over privacy leg ik uit hoe er wordt omgegaan met je persoonlijke informatie die op deze website wordt verzameld. Lees dit asjeblieft goed door, voor je de website gebruikt en voor je persoonlijke informatie achterlaat. Door de site te gebruiken stem je in met de gebruiken en voorwaarden, zoals op deze pagina omschreven. De gebruiken kunnen veranderen, maar wijzigingen zullen alleen gelden vanaf het moment dat de wijziging bekend is gemaakt, en nooit met terugwerkende kracht. Ik raad je aan regelmatig deze pagina te raadplegen, zodat je bij elk bezoek weet wat er gebeurt met je persoonlijke gegevens.

Let wel: de regels die hier beschreven worden gelden alleen op deze website. Wanneer je vanuit hier een andere website bezoekt, lees dan de voorwaarden welke op die websites gelden. Dit geldt vbijvoorbeeld voor de link naar mijn webshop, die zich bevindt op www.spreadshirt.nl.

Privacy

Ik zie internet als publiek terrein. Maar dat betekent niet dat elke bezoeker ‘fair game’ is. Zie ook Privacy en Cookies op Wikipedia.

Verzamelen van gegevens

Er worden alleen persoonlijke gegevens verzameld, zoals namen en e-mailadressen, wanneer deze vrijwillig worden verstrekt door de bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om een specifieke actie te kunnen uitvoeren, voor het opslaan van comments of inschrijving in een mailinglijst. De gegevens die door ons kunnen worden ingezien bevatten ook IP-adressen. Dit heeft te maken met beveiliging van de website en bezoekersstatistieken. We delen jouw gegevens niet met derde partijen, maar sommige gegevens (zoals je commentaar en naam) zijn wel te zien door bezoekers. Je mag altijd onder een pseudoniem of nickname reacties achterlaten. Andere gegevens kunnen mogelijk worden ingezien door partijen die onderdelen van mijn website leveren.

Partijen waar ik mee samenwerk, die ook de gegevens kunnen inzien zijn:

  1. Hosting bedrijf Antagonist.bv: het bedrijf waar deze website gehost wordt. Met Antagonist heb ik een verwerkersovereenkomst, waar in staat dat zij zorgvuldig met gegevens omgaan.
  2. Defiance: de maker van een plugin die ik gebruik ter beveiliging van mijn site. Met Defiance heb ik een verwerkersovereenkomst, waar in staat dat zij zorgvuldig met gegevens omgaan.
  3. Statcounter: het bedrijf dat bezoekersaantallen bijhoudt en mij voorziet van web analytics. Dit doen zij door middel van Cookies. Je kunt cookies verwijderen in je web browser.

Je kunt contact met mij opnemen als je vragen hebt: “jkcvdberg appestaartje hotmail punt com”. Neem gerust contact op als je een achtergelaten commentaar wil laten verwijderen. Of als je onverwacht geen commentaar kunt achterlaten, bijvoorbeeld. Soms werkt de beveiliging een beetje té goed.

Cookie/Tracking Technologie

Deze website kan cookie en tracking technologie gebruiken bij bepaalde functionaliteiten. Cookie en tracking techologie wordt gebruikt om gegevens over browsertype en besturingssysteem te verzamelen, het aantal bezoekers aan de site, en helpt me te begrijpen hoe bezoekers de site gebruiken. Cookies kunnen ook wordne gebruikt om de website te personaliseren voor de bezoeker. Er kan nooit persoonlijke informatie worden opgeslagen met cookies en tracking technologie, maar, als je eerder persoonlijke informatie hebt verstrekt, dan kan die informatie wel aan een cookie worden verbonden. Gegenereerde cookie en tracking informatie wordt niet gedeeld met derden.

Welke cookies zijn er?

CookieTypeDuurBeschrijving
Statcounterthird partyindefinitelyStatcounter houdt web analytics bij. De informatie is niet publiekelijk in te zien. Er wordt geregistreerd of het gaat om een eerste bezoek, een terugkerend bezoek en hoeveel unieke bezoeken er zijn geweest. De cookie wordt niet voor iets anders gebruikt.

Verstrekking van Informatie

Het kan zijn dat we informatie afstaan aan overheidsinstanties of meewerken met bedrijven die helpen bij fraude preventie of fraude onderzoek. We mogen dit doen als: (1) het mag binnen de wet, of moeten binnen de wet; of (2) als we proberen te beschermen tegen fraude of mogelijke fraude of ongeoorloofde transacties; of (3) wanneer er fraude wordt onderzocht die reeds heeft plaatstgevonden. De informatie de dan verstrekt wordt aan deze instanties zal door hen niet gebruikt worden voor marketing doeleinden.

Wil je als gebruiker van de site informatie over wat er over je is opgeslagen? Neem dan contact op met mij. Ik kan je voorzien van informatie en ik kan je gegevens en informatie verwijderen als je daarom verzoekt.

Toewijding aan Data Veiligheid

Jouw persoonlijke informatie, welke alleen aan de admin(s) is vertrekt, wordt veilig bewaard. De admin(s) (in dit geval Daenelia/Joyce) hebben toegang tot deze gegevens. Alle e-mails en nieuwsbrieven die misschien vanuit deze site worden verstuurd hebben een opt-out mogelijkheid. Je kunt je altijd uitschrijven. Ik maak regelmatig backups van de site, waardoor ook achtergelaten reacties en emailadressen worden bewaard. Deze backups zijn niet toegankelijk voor anderen en worden maximaal 6 maanden bewaard, tot ik een nieuwe backup heb gemaakt.

Het zou kunnen dat ik blogposts opschoon en reacties die daaraan gekoppeld zijn verwijder. Deze reacties zijn dan niet terug te halen. Ik behoud het recht reacties/commentaar op mijn website te verwijderen zonder overleg.

Privacy Contact Information

Heb je verder nog vragen, zorgen of commentaar op deze privacy policy, neem dan contact op met mij. Let wel: ik heb dan wel je e-mailadres nodig.

Ik behoud het recht voor om wijzigingen door te voeren in deze policy. Alle wijzigingen en aanpassingen aan de policy worden gepubliceerd.

Voorwaarden

Voor het gebruik van deze website gelden een paar voorwaarden. Lees deze goed door.

Copyright

Alle teksten, tekeningen en foto’s zijn eigendom van Joyce van den Berg (aka Daenelia). De teksten mogen niet worden overgenomen zonder toestemming. De foto’s en tekeningen mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Wanneer ik foto’s, of tekeningen, gebruik die niet door mij gemaakt zijn, heb ik hiervoor toestemming (gevraagd) en zal ik een bron vermelden.

De teksten in reacties zijn copyright van de schrijvers van deze reacties. Zij geven door te reageren toestemming om de reactie te publiceren onder een artikel. Ik behoud wel het recht om reacties te verwijderen als deze spam bevatten of als deze aanstootgevend zijn. Er is geen recht om reacties te plaatsen.

Aansprakelijkheid

Ik ben niet aansprakelijk voor schade naar aanleiding van de teksten of foto’s op mijn website. Mocht je een recept of tip uitproberen, en er gaat iets mis, dan ben ik daar niet voor verantwoordelijk.

Samenwerking

Tuxedo Cat is een non-profit hobby blog. Ik ben niet op zoek naar samenwerkingen of het schrijven van gesponsorde artikelen op mijn blog. Alle producten die ik in mijn blogposts noem heb ik zelf, op eigen initiatief, aangeschaft.

Het is mogelijk om een offerte aan te vragen voor het schrijven van webcontent voor andere websites. Neem hiervoor contact op. Ik wissel graag van gedachten over de aanlevering van webcontent en artikelen op maat.

Joyce van den Berg – Daenelia